Afstellen, Inbouwen & Reparaties

Afstellen, Inbouwen & Reparaties

Afstellen

Bij RC Heliparts worden dagelijks helikopters gebouwd, afgesteld en gerepareerd. Voornamelijk het afstellen van ‘flybarless-units’ mag een specialiteit van RC Heliparts genoemd worden. Denk hierbij onder andere aan deze flybarless-units:

  •              Bavarian Demon 3X en 3SX
  •              Micro BeastX
  •              DJI Naza-H.

 

Bekijk al onze Elektronica Systemen

  

 

Schaalrompen

Ook schaalrompen worden regelmatig naar de wens van de klant in bestaande of nieuwe mechanieken gebouwd. Mocht u de wens hebben een schaalromp aan te schaffen, kunt u kiezen uit lege schaalrompen of schaalrompen met mechaniek.

Het unieke aan een schaalromp met mechaniek is dat de mechanieken perfect weggewerkt zijn in de schaalrompen waardoor er geen motor zichtbaar zal zijn in bijvoorbeeld de cockpit van de helikopter. Bij RC Heliparts zijn natuurlijk ook Schaalromp Poppen en Toebehoren te vinden.

 

Bekijk al onze Schaalrompen

  

 

Reparaties

Bent u afgelopen weekend lekker gaan vliegen, maar ging er iets niet helemaal goed? Is uw helikopter gecrasht en is er schade aan het model?

Bij RC Heliparts helpen we u graag verder.

Op onze website vindt u alle onderdelen voor uw model helikopter. Technische vragen stellen is natuurlijk ook mogelijk, we helpen u graag telefonisch of via email verder.

Zelf geen zin of tijd om uw helikopter weer te repareren? Bij RC Heliparts is het zelfs mogelijk om uw rc helikopter af te geven en later gerepareerd weer op te halen, zodat u enkel geniet van de leukste kant van deze hobby: het vliegen van de modelbouw helikopter!

 

Bekijk al onze Helikopter onderdelen

 

 

Laat een Reactie achter

Alle velden zijn verplicht

Naam:
E-Mail: (Wordt niet gepubliceerd)
Opmerking:
Type de Code: